søndag den 29. maj 2011

MAD: Coca Cola

Den ubetingede dejligste drik i verden er den originale Coca Cola. Takket været denne uimodståeligt fristende læskedrik har undertegnede i flere år ikke haft behov for at fylde sig med panodiler efter en bytur, eller fordøjelsespiller mod ustabilitet i maven.

Lyden af skruelåget der knaser når man åbner en flaske er uvurderlig. Lyden af det korte, men intense brus der frigives, aktiverer alle sanser og forventninger i kroppen. 

Oplevelsen af en kold Coca Cola indfrier altid ens høje forventninger. Sukkeret, koffeinen og bruset stiger straks til hovedet - hvilket frigiver et utal af dopaminstoffer og andre belønningsfaktorer der måtte bifalde gudedrikken. Den første slurk af læskedrikken giver personligt mig altid en smule tårer i øjnene, der enten skyldes kemi eller bare ren kærlighed.

Desuden har Coca Cola også en fantastisk spændende historie bag sig. Eksempelvis kan vi takke Coca Cola for julemanden, som vi kender ham i dag. Coca Cola er også en af verdens mest kendte brands. Coca Cola har som et af de eneste gigantiske forretningsimperier i verden, mere eller mindre kontinuerligt beholdt deres logo siden deres grundlæggelse, for 125 år siden. Se mere om Coca Cola her.

2 kommentarer:

  1. Fin anbefaling! Jeg savner dog en kommentar til, hvad der distancerer Coca Cola fra andre typer af cola - lige fra de billige drikke til Pepsi :)

    SvarSlet
  2. Tak. Det er svært at sige. Andre har det sikkert ligesådan med Pepsi. Det bliver uanset hvad en meget subjektiv vurdering. Coca Cola har en meget unik smag, men blindtest viser ofte folk ikke har det store tilhørsforhold til Coca Cola. Så indlægget er nok mest bare en personlig hyldest, snarere end en anbefaling :)

    SvarSlet