fredag den 2. juli 2010

MAD: Ben & Jerry's



Ismærket over dem alle!

Når du først har stiftet bekendtskab med Ben & Jerry's er det svært at købe andet. Trods prisen er (meget) høj, politikken og historien bag - semi-socialitisk, så er det svært at komme uden om, at ingen færdiglavet frysedisk-is kommer i nærheden af dette mærke.

B&J's udmærker sig ved at tilbyde et utal af smagsvarianter, hvor vi i Danmark blandt andet finder Chocolade Fugde Brownie, New York Super Fudge Chunk, Strawberry Cheesecake og Phish Food.

Navnene antyder eksotisk indhold, og det er vist heller ingen underdrivelse. Flere af varianterne indeholder kombinationer som du aldrig ville turde drømme om hænger sammen, men som alligevel overrasker positivt.

Udover det eksotiske indhold, bliver du også forkælet med typisk gode råvarer af god kvalitet. Netop dette kendetegner B&J's, hvorfor man også kan tillade sig at forsvare priser på typisk - 55 - danske kroner bægeret. Ben & Jerry's går endda all-in på Fair Trade fra 2013. B&J's går med andre ord den modsatte vej af andre producenter og bliver næppe billigere med tiden.

Uanset prisen, så anbefales det at man stifter bekendtskab med et af de mange fantastiske slags is de tilbyder.

Isen forhandles både hos COOP og Dansk Supermarked, samt 7-11, som ofte har et bredt udvalg.

1 kommentar:

  1. Godt indlæg og klart et produkt undertegnede vil prøve her i sommervarmen. Prisen lyder til at være lidt pebret for et bæger med blot 500 ml, men hvis kvaliteten er derefter, burde det jo være til at overkomme.

    Forresten lidt sjovt at skribenten på denne blog skriver et indlæg om amerikansk flødeis, mens vedkommende på sin egen blog netop har påbegyndt en indlægsserie om sit såkaldte projekt Gesundheit, hvor han vil prøve at være så sund som muligt i juli måned (se link nedenfor).

    http://khvilsted.blogspot.com/2010/06/projekt-gesundheit.html

    SvarSlet