mandag den 17. oktober 2011

SPIL: Angry Birds


Angry Birds er nok et spil, der ikke behøver nærmere præsentation, hvis man ejer en smart phone. Spillet som har taget verden med storm, siden det blev lanceret i december 2009, går i alt sin enkelthed ud på at skyde små fugle med forskellige egenskaber, efter muntre grise, som gemmer sig i landskabet. Målet er at vælte de platforme grisene står på. Egentligt kræver spillet ikke ydereligere forklaring. Det er så intuitivt og simpelt, at det bare er at kaste sig ud i det. Det har blandt andet Salman Rushdie, David Cameroun og Mad Men stjernen, Jon Hamm også gjort.

I dag findes spillet på alle mulige slags platforme, og der er blandt andet lavet en spillefilm, samt en temapark i Kina over de populære fugle, hvis eneste mål i livet er at vælte grise, eller sætte andre fugle fri.

Spillet er utroligt billigt, hvis man tager i betragtning hvor mange timer man kan bruge på det. For 6 kr, kan du købe et af de tre versioner der eksisterer i app-store eller til android, som det oprindeligt er udviklet til. Investeringen giver dig baner nok til uafbrudt spil i flere dage, ligesom du også får nye baner leveret ganske gratis når spillet bliver opdateret, hvilket det gør ganske jævnligt.

Skulle du have lyst til at prøve spillet på din PC, har Google lavet en version til Chrome, som du kan prøve her.

Go fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar